18.3.2012

Model Hunt 2012

Nyt olisi hyvä aika kertoa teille mun ihanille lukijoille tästä Model Huntista! Model Hunt on mallikilpailu ja voittaja pääsee Milanoon koittamaan onneaan ;) Meillä on ollut paljon kuvauksia ja näytöksiä ja oon itse tavannut paaaljon uusia ihmisiä julkisuudesta ja ihan muuten vaan"tavallisia" :) Juontaja on Miss Suomi 2011 Viivi Pumpanen (oon niin olettu, että sain tutustua häneen kuin tavalliseen ihmiseen). Ja tämä koko kilpailu tulee telkkariin lähiaikoina, joten te voitte seurata mua ja muiden mallinuraa sieltä! Mä ilmoittelen teille, kun tämä ohjelma tulee telkkariin, ei kannata missata ;)
Nämä kuvat ovat ns. promo kuvia Model Huntin ohjelmaan :) Fresh meikki ja hiukset, kuvaajana oli Jari Tolvanen Studio Eliteltä. Jos haluatte mahtavia mallikuvia itsestään käykää Studio Elitellä, paras paikka kuvien ottamiseen! Käykää myös meidän toimiston sivuilla tsekkamaassa muiden kilpailijoiden kuvia ;)
www.fashionmodel.fi-->mallitoimisto-->mallit-->women ja men ;)
Backstage:
Mä tykkään erityisesti viimeisestä kuvasta :) Noi vaattet oli niin ihanat!!! Meikit ja hiukset myös ;) Kiitos mun parille, Noralle, hyvää yhteistyötä tehtiin :) Ja kuvaajana oli jälleen kerran Christina Timonen, kiitos myös hänelle :)
Mun osa uusista mallinkuvista olisi tässä ;) Nämä on otettu joskus tammikuussa, mutta saatiin ne vasta helmikuussa! Ihana musta mekko ja lila silmämekki, I like ;) ja kuvaajana oli Christina Timonen :)
Portfoliosta löytyy enemmän, esim. alusasu kuvat ;) mä en niitä nettiin halua ja se on ehkä ymmärrettävää nykyaikaan, oonhan mä sentään alaikänen :P

Models in the V.I.P

Pitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt - koulua, tanssiaiset, castingeja, näytöksiä ja Model Huntin-finaali.Yritän laitella tänne mun uusia kuvia kilpailusta ja mun uusia kuvia portfoliosta. Aloitan viime viikon lauantaista: olin Finlandia talolla Hair Open 2012-näytöksessä KMS Californian mallina. Mulle tehtiin sellainen "kori" päähän ja ihana koriste sivulle (kuvia alempana). Tapasin jälleen kerran ihania uusia malleja ja mahtavia stylisteja, meikkaajia. Kaikki teki hyvää työtä kuten aina! Oli kyllä hauskaa kokea, kun kaikki ottelivat susta kuvia ja ihastelivat sun kampausta, tuntui kun olisi ollut joku julkkis haha :) Ja tietenkin meitä palveltiin kun V.I.P-ihmisiä, ilmainen kyyti ja vip-rannekket ;)
Backstage ja valmisteluja:
Kiitos kuvista Veera ja kuvaaja Aki Rask. Olin nukkunut kolme tuntia, piti tulla jo kuudeksi studiolle meikkiin eli noissa kuvissa kello on joskus seitsemän aamulla, lauantaina :)  Voi sitä iloa, kun näin sängyn mun nenän edessä :P Mutta se ei silti haitannut mua yhtään! Tänään tulee paljon uusia postauksia, joten pysykää hereillä!!! xoxo