22.4.2013

Kuopio Fashion Week

Kuten otsikosta jo huomaa tällä kertaa näytökset pidettiin Kuopiossa. Eli lähdettiin Helsingistä torstaina aamupäivällä kohti määränpäätä ja perjantaina oli jo ensimmäinen näytös kauppakeskuksessa Matkuksessa.Todella suuri paikka ja paljon erilaisia kauppoja. Tämä näytös oli suunnattu enemmän nuorisolle. Mun päällä oli vaatteet Seppälästä ja Cyber Shopista :)





Koko lauantai päivä meillä oli näytöksiä, tällä kertaa enemmän fashion style! Juontajana oli hurmaava Jorma Uotila. Yleisöä oli todella paljon ja kannusti meitä todella paljon, sillä kolmen tunnin unilla ei pitkälle jaksa :P Vaatteet olivat Vilasta ja Cubuksesta. Mukana oli myös ihania pikku malleja ja oli ihanaa nähdä, että he tekivät työtä täysillä! :) 














Mukana oli myös uusi mallisto Ikean vaatteista ;)
Kuvat Kauppukeskuksen Matkus facebook-sivuilta ja blogista http://fashfresh.blogspot.fi/

12.4.2013

Cameraaa

Tänään tuli ulos mun uusi kansikuva! Kamera-lehti! Ihanaa, kun pääsi taas tekemään lehden kantta! Stockmannin Hulluilta päiviltä kyseisen lehden saa puoleen hintaa ;)) Kiitos kuvaajalle Harrille ja Susulle meikistä. Oli ilo tehdä töitä kanssanne :)






Maanantaina olin Kerastasen luksusnäytöksessä hotelli Kämpissä. Kyllä. Mahtava kokemus!!! Meille tehtiin kampauksia Kerastesen tuotteilla ja kaikilla oli hauskaa! Minulle hiukset taiteili Jussi Juntunen :) kiitos kaikille ihanille tytöille, jotka olivat mukana :3





Huomenna lauantaina Hakasalmen huvilassa klo 12,14 ja 16 on muotinäytös "500 vuotta muotia Helsingissä" joten welcome ;)) Näytöksessä tulee olemaan erilaisia vaatteita eri vuosikymmeniltä Suomessa. Osa näytöksen vaatteista ovat Helsingin kansallismuseosta, joten ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ne kaikki yhdellä kertaa! Vähän esimakua alemmassa kuvassa ;) xoxo