12.11.2013

Fantôme d'une Femme du Château

Vihdoin ja viimein pääsimme kuvailemaan meidän ideaa, jota olimme ajatelleet jo pitkään! Teemana oli "Dark Beauty" ja "Fantôme d'une Femme du Château", joka tarkoittaa ranskan kielestä "Ghost of Woman Castle." Mukana kuvauksissa oli mahtava meikkitaiteilija Natalja ja hiusartisti Alexia. Kuvaaja, Luiza teki mahtavaa työtä meidän kanssamme. Kuvasimme Espoossa, jossain kahvilan puistossa. Siellä oli todella kaunista ja rauhallista, vaikka ympärillämme pyöri muutama turisti. Onneksi ei ollut kylmä niin pystyin oikeasti nauttimaan kuvauksista. Alexia kuvaili myös behind the scenes-kuvia, joista myöhemmin Luiza teki videon :) Kuvista tuli MAHTAVAT!!! 










Me suunnittelemme jo uusia projekteja Luizan, Nataljan ja Alexian kanssa ;)
Viime viikolla kuvasimme MTV3 uutta ohjelmaa, joka tulee ulos kevällä. Meitä oli 20 tyttöä ja muuta en pysty kertomaan ;) 
Viime viikolla kävimme myös minun kaverin kanssa kuvaustyöpajassa, jonka järjesti mallit.fi-sivusto. NIIN mun mielestä se oli jotain hirveää! Hirveet kuvaajat ja kuvaajien käytös meitä kohtaan! En suosittele menemään sinne, ei ikinä! Kaikkea sitä näkee!
Tällä hetkellä mulla on hirveesti koulujuttuja ja koeviikko edessä, joten kaikki energia on nyt siellä! :)